Studentkort

Det är inte så jättelångt kvar tills skolorna slutar så jag har redan nu gjort två av de tre studentkorten jag hade beställning på och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det skall dock till studentens namn och student 2009 på dem båda.På det första kortet har jag använt skogstokiga rubberstamps studenttjej i kombination med inkidos nya vår papper "du ska inte tro det blir sommar"  och "rosa prickig" och på själva studentmössan har jag lagt vitt flock så den har samma känsla om man rör vid den som verkloghetens studentmössa.och en pärlemoskimrande kortbas i botten.


På andra kortet har jag satt skogstokigas studenttjej på en scallopcirkel och chalkat kanterna på den innersta cirklen.
Även här har studentmössan fått flock på sig, båda motiven är i övrigt färglagda med promarkers.

Det var allt för  idag och någon gång under helgen så kommer förhoppningsvis mina julkort till jul hela året ligger efter lite grann med dem men inte med så många.

Tjing så länge!

Lite fler Grattiskort

Grattiskort är alltid bra att ha på lager så det gjorde jag några stycken på gårdagens pyssel med Sari och Ulrika


Det första kortet är gjort med papper från DCWVs The green Stack och de små djuren är så söta så de fick tala för sig själv med grattis i QK maggie-stil..De andra kortet är gjort med ett forever friend papper och grattis i QK supermarket som blivit en favorit trots att jag vid första anblick inte fastna för någon av QKs vår nyheter.De tredje kortet är med Kortmakarens Wilma som Pippi Långstrump, en söt stämpel och
QK supermarket till  texten grattis.Fjärde kortet är ett väldigt enkelt kort med papper från DCWVs The green stack och QK supermarket till texten och en härlig vår grön kortbas balanserad med en röd fotomatta.Femte och sista kortet från gårdagens pyssel är ett väldigt enkelt kort med en jeansmönstrad bas och grattis stämplat med min favorit stämpel från inkido och tre bling-stenar i vänstra hörnet för att balansera kortet.

 Enkelt och stilrent precis i min smak.
Eller som mina pysselvänner skulle sagt ett Agneta-kort så klart.

Tjing så länge!

Lite nytt pyssel

Det är dags att uppdatera lite här börjar med det kortet som är äldst, kort gjort en
pysselkväll hos Maria blev bara ett kort gjort den kvällen

.På kortet har jag använt den söta björnen med en ros från Penny Black och på öronen och tassarna har jag lagt flock så de är lite mjuka och lena. Grattis är skrivet med QK alfabet supermarket. Papper och blommor är av för mig okänt märke.

Var lite fundersam till vad jag skulle med alla de andra färgerna i flock-förpackningen hade bara julkorts fokus när jag köpte den och där är 11 färger till förutom den vita som jag såg många användningområden med.

Men eftersom så faller ideerna på plats även för de andra färgern som här med nallen då.
Kanske inspirera jag någon att använda de färgade flock-varianterna.

Om du gjort något med de andra färgerna skriv gärna en rad så jag kan titta in hos dig.

Tjing och på återseende!


 


RSS 2.0